Politica de confidențialitate - Gamikro

Politica de confidențialitate

Gamikro este o echipă independentă de creare a jocurilor. facem jocuri pentru a distra toată lumea de la orice vârstă. Noi, cei de la Gamikro, respectăm confidențialitatea tuturor celor care joacă jocurile noastre, software-ul nostru utilizează doar conexiunea la internet de pe dispozitivul dvs. pentru a afișa reclame.

Nu colectăm sau procesăm datele dvs. personale, dar dacă jucați jocurile noastre, acceptați să vezi publicitate terță parte, în special de la serviciile Google-admob. Trebuie să aveți cel puțin 13 ani pentru a accesa și utiliza jocurile noastre sau trebuie să vă informați părinții despre jocurile și serviciile jucate.
Google Admob policies applied to our games also check out Privacy policy detailed page.

Unde este Gamikro

Gamikro este situat în orașul Adana din Turkia. Puteți găsi informații de contact pe pagina noastră web.
Trimiteți-ne un e-mail dacă aveți nevoie de ajutor cu privire la produsele noastre:

Probleme juridice

Nu folosim niciodată materiale protejate prin drepturi de autor ale altei companii sau produse. Întotdeauna creăm propria noastră grafică. Întotdeauna creăm propria noastră programare de jocuri. Nu folosim niciodată material/cod ilegal pentru jocurile noastre. Dacă aveți vreo îngrijorare cu privire la jocurile noastre, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail. apreciem să vă răspundem.

Alte jocuri

Vă rugăm să consultați celelalte cele mai bune jocuri ale noastre din paginile jocuri pentru experiențe mai bune pentru dvs.