4 Ball - spelsupportsida - Gamikro

spel Gamikro Bollspel för två spelare. Spela 4 olika bollspel. Det finns färgglada bollar, stora bollar, små bollstorlekar och olika regler, men målet är detsamma. Kasta bollen till mål och ta den gyllene bägaren. Spela med din vän eller din bror eller syster. Bollspel är så enkelt. Pilstorleken i spelet bestämmer bollens hastighet. Större pil betyder snabbare boll.
4 Ball - spelsupportsida:

Fotboll (fot- och huvudboll)

Basket (hög studsande boll)

Handboll (snabbboll)

Volleyboll (beachvolleyboll)

Fotboll (fot- och huvudboll)

Fotboll: Två spelare spelar, direkt frispark med en enkel fotbollsmatch. Den första spelaren bygger ett block med 3 personer och den andra spelaren försöker kasta bollen. Varje bollskott belönas med en poäng

Basket (hög studsande boll)

Två spelare kastar bollen till den andra spelarens korg samtidigt. Båda spelarna är fria att kasta boll till motsatt spelares korg. Varje bollskott belönas med två poäng. Det här spelet är relaterat till tyngdkraften och svängningsvinkeln.

Handboll (snabbboll)

Den första spelaren kastar bollen med sin hand. Den andra spelaren försöker fånga bollen. När den andra spelaren fångar eller stoppar bollen med sin hand är det hans tur att skjuta.

Volleyboll (beachvolleyboll)

Single ball beachvolleyboll. Tryck på den gulmarkerade punkten, håll ned pilen och släpp fingret i rätt ögonblick. Real Beachvolleyboll består av tre set. Poäng tjänas om bollen vidrör det markerade området på motsatt våning. Du måste röra dig mycket snabbt i detta bollspel.

Ball-4 game all language support pages:Ball 4