4 Ball game, ondersteuningspagina - Gamikro

spel Gamikro Balspelen voor twee spelers. Speel 4 verschillende balspellen. Er zijn kleurrijke ballen, grote ballen, kleine ballen en verschillende regels, maar het doel is hetzelfde. Gooi de bal naar het doel en pak de gouden beker. Speel met je vriend of je broer of zus. Balspellen zijn zo eenvoudig. De grootte van de pijl in het spel bepaalt de snelheid van de bal. Grotere pijl betekent snellere bal.
4 Ball game, ondersteuningspagina:

Voetbal (Voet- en Hoofdbal)

Basketbal (Hoge stuiterende bal)

Handbal (snelle bal)

Volleybal (Beachvolleybal)

Voetbal (Voet- en Hoofdbal)

Voetbal (voetbal): Twee spelers spelen, directe vrije trap met een eenvoudig voetbalspel. De eerste speler bouwt een blok met 3 personen en de andere speler probeert de bal te gooien. Elk balschot wordt beloond met één punt

Basketbal (Hoge stuiterende bal)

Twee spelers gooien tegelijkertijd de bal naar de basket van een andere speler. Beide spelers zijn vrij om de bal naar de basket van de andere speler te gooien. Elk balschot wordt beloond met twee punten. Dit spel is gerelateerd aan de zwaartekracht en de throving-hoek.

Handbal (snelle bal)

De eerste speler gooit de bal met zijn hand. De tweede speler probeert de bal te vangen. Wanneer de tweede speler de bal met zijn hand vangt of stopt, is het zijn beurt om te schieten.

Volleybal (Beachvolleybal)

Beachvolleybal met één bal. Raak de geel gemarkeerde stip aan, houd de pijl vast en laat uw vinger op het juiste moment los. Real Beachvolleybal bestaat uit drie sets. Punten worden verdiend als de bal het gemarkeerde gebied op de tegenoverliggende verdieping raakt. Je moet heel snel bewegen in dit balspel.

Ball-4 game all language support pages:Ball 4