4 Boldspil, supportside - Gamikro

spil Gamikro Boldspil for to spillere. Spil 4 forskellige boldspil. Der er farverige bolde, store bolde, små boldstørrelser og forskellige regler, men målet er det samme. Kast bolden til mål og tag den gyldne kop. Spil med din ven eller din bror eller søster. Boldspil er så nemt. Pilens størrelse i spillet bestemmer boldens hastighed. Større pil betyder hurtigere bold.
4 Boldspil, supportside:

Fodbold (fod- og hovedbold)

Basketball (høj hoppende bold)

Håndbold (hurtig bold)

Volleyball (strandvolleyball)

Fodbold (fod- og hovedbold)

Fodbold (Fodbold): To spillere, der spiller, direkte frispark med en simpel fodboldkamp. Den første spiller bygger en blok med 3 personer, og den anden spiller forsøger at kaste bolden. Hvert boldskud belønnes med et point

Basketball (høj hoppende bold)

To spillere kaster en anden spillers bold i kurven på samme tid. Begge spillere kan frit kaste bold til modsatte spillers kurv. Hvert boldskud belønnes med to point. Dette spil er relateret til tyngdekraften og vinklen.

Håndbold (hurtig bold)

Den første spiller kaster bolden med sin hånd. Den anden spiller forsøger at fange bolden. Når den anden spiller fanger eller stopper bolden med hånden, er det hans tur til at skyde.

Volleyball (strandvolleyball)

Enkeltbold beachvolley. Tryk på den gule markerede prik, hold pilen nede og slip fingeren i det rigtige øjeblik. Real Beachvolley består af tre sæt. Point optjenes, hvis bolden rører det markerede område på den modsatte etage. Du skal bevæge dig meget hurtigt i dette boldspil.

Ball-4 game all language support pages:Ball 4